Tang indfriede sin egen målsætning


Da vi interviewede Mathias Tang inden DM på Hedeland, håbede han på top 10. Og især på baggrund af et stærkt første heat, hvor han blandede sig helt i toppen, lykkedes missionen. Vi fik ham til at sætte lidt ord på dagen.


Mathias Tang: "Egentlig en helt vildt god dag på Hedeland! Jeg havde lidt svært ved at finde mig til rette i kvalen, fordi de tørre linjer var helt anderledes, end jeg normalt ville køre på Hedeland, men jeg sluttede som 12’er. I 1. heat får jeg en rigtig god start og vender som 2’er, og ligger i top 5 indtil der er 10 minutter igen og ender som 6’er, hvilket var mere end tilfredsstillende. et har været længe ventet. I andet heat fik jeg en skidt start, men jeg får lavet nogle hurtige overhalinger og kommer op omkring 8. pladsen og kæmper med dem lidt, indtil jeg mister rytmen - lidt af at prøve for meget på at komme forbi dem. Jeg falder tilbage som 10’er, og så ramler jeg sammen med JKN, da han prøver at gå forbi mig, og så måtte jeg bide i jorden en gang og dyppede hele hånden i mudder. Jeg endte som 13’er i heatet og 10’er samlet på dagen!

Men målet blev nået og det var bare at ramme top 10, og så arbejder vi videre herfra!"

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder