Thomas Rasmussen glæder sig til sæsonen


Thomas Rasmussen havde et stærkt år 2020, hvor det blev til en sølvmedalje i DM i MX2-klassen. Nu står den nye sæson så småt for døren, og vi fik en snak med Thomas om hvad der venter, hvor han også løfter sløret for, at han håber at kunne køre lidt udenlands også.


Thomas Rasmussen: "Dette år bliver igen på Kawasakien. Jeg har fundet mig rigtig godt til rette på maskinen, og jeg har nogle fantastiske mennesker bag mig, i form af ES Teknik og Kawasaki Danmark. Starten på 2021 har indtil videre ikke været som jeg havde turde håbe på. Corona har stadig ikke sluppet sit tag endnu, og det har resulteret i at det ikke er blevet til særlig mange timer på crosseren indtil videre. Jeg var ude at køre for første gang i weekenden, men forhåbentlig bliver der snart åbnet noget mere op så jeg kan komme af sted! Min fysiske form er god. Jeg arbejder stadig sammen med Henning, som hjælper mig med at få konditionen og styrketræningen til at spille. Derudover startede jeg også 2021 ud med at blive selvstændig, så det har jeg selvfølgelig også lagt en del kræfter i. Målet for 2021 er at komme ud og give den gas, få nogle fede races, og så vil jeg selvfølgelig gøre mit for at være med hvor det er rigtig sjovt! Planen er indtil videre at køre fuld A-DM, og hvis muligheden byder sig, kunne det være fedt at prøve nogle svenske mesterskaber. Et kæmpe tak skal lyde til alle sponsorer, og menneskerne omkring mig som gør det muligt. Det var ikke muligt uden den evige støtte og opbakning!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder