top of page

Ti undskyldninger du kan fortælle din chef, så du kan få lov at se MXGP


"Jeg kan ikke komme i dag, chef. Min bedste kammesjuk, Gert-Skovldæk, kom til at hælde kædespray på sine cornflakes, og jeg sidder med ham hos lægen nu. Han kalder mig Brad Lackey, og insisterer på at gøre honnør …”


”Det er ikke så godt i dag, boss. Jeg forsøgte at skifte olie i min forgaffel med en knækket skruetrækker og mutters spritnye stegegaffel. Det var ikke en succes. Hun slår hårdt skal jeg sige dig …”


”Hvad? Ved du ikke at i dag er officiel drik-en-bajer-for-hvert-VM-heat-Tanel-Leok-har-kørt-dag? Vi ses efter efterårsferien engang.”


”Jeg kan ikke høre dig, chef. Jeg står i Letland …”


”Jeg blev klubmester i går chef, så jeg kommer aldrig mere. AMA har allerede sendt mig en fax. Og en Cagiva-fabrikskontrakt!”


”Boss, du kommer aldrig til at tro det! Jeg er blevet landstræner for det officielle Team Grønland! Vi skal have landsholdssamling allerede i dag! Jeg vandt knebent jobbet foran motoren fra en sidevogn, og en eller andens microfar, der tilsyneladende ved alt om motocross, selvom han aldrig har prøvet at køre …”


”Hey chef, de sagde i nyhederne motocross er en menneskeret. FN står udenfor min dør, og nægter at lade mig lave andet end at se TV …”


”Chef, jeg skal være helt ærlig med dig. Mig og Nikasil-Kenny – du ved, ham der forsøgte at bore flere skyllekanaler i sin symaskine, inden de indlagde ham – eksperimenterede med vores egen højoktanbenzin i hans garage i går. Nu lyser jeg grønt og kan modtage kortbølgeradiosignaler i venstre øregang …”


”Hey boss. Det bliver svært at møde ind i dag. Jesus er genopstået nede i min kælder. Den er god nok. Han er i M. Robert-trøje og Tackla-støvler, og kalder alle der ikke kører 500cc 2-takt for en svækling."


”Chef … Jeg kommer ikke i dag, for … Hvad for noget? Du er også hjemme for at se det?”


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page