top of page

TKO og Haarup åbner sæsonen på Sardinien!


Så ser det ud til at lysne! I hvert fald når det kommer til at få sæsonen skudt i gang. Åbningsafdelingen af det åbne italienske mesterskab bliver skudt afsted på Riola Sardo på Sardinien i næste weekend, d. 28/2, og det bliver med dansk deltagelse!


Det melder Offroadproracing ud i en pressemeddelse udsendt i dag. Thomas Kjer Olsen skal køre sit første løb på fabriks-450'eren, og det bliver en god test for det danske es, da han skal op imod blandt andre Jorge Prado, Romain Febvre, Ivo Monticelli, Glenn Coldenhoff, Alvin Östlund, Alessandro Lupino, Samuele Bernadini, og ikke mindst de to Beta-fabriksracere med Jeremy van Horebeek og Jimmy Clochet ombord.


Samtidig skal Mikkel Haarup i ilden i MX2-klassen, sammen med teamkammeraterne Roan van de Moosdijk og Mathys Boisrame. Mikkel skal også op imod blandt andre Mattia Guadagnini, der kører sit første løb for Red Bull KTM, samt Jago Geerts, Maxime Renaux, Thibault Benistant, Alberto Forato, Kevin Horgmo, Ruben Fernandez, og de to fabriks-Fantics, med Nicholas Lapucci og Max Spies ombord.Igen i år bliver det muligt at se alle tre afdelinger via livestream, men desværre for pengepungen, så er det ikke gratis som det har været de andre år. Det koster 45 kroner at følge TKO og Mikkel Haarups første løb i år.


Du kan få adgang til livestreamen her: https://www.facebook.com/events/125293649488893/


Topfoto: Ed Bulk

Nederste foto: William Kleemann

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page