TKO på podiet, point til Glen Meier


Det kan godt være, at det lille kongerige, halvvejs oppe imod polarcirklen, har et kært forhold til at komme pålæg på rugbrød, og rigtig mange regler om det at køre i kassevogn, men når det kommer til at køre på motorcykel, så kan Knud den Stores hjemland lægge arm med selv de allerstørste!


MX2

Der var i hvert fald igen al mulig grund til dansk jubel i Mantova i dag, da det sidste GP i denne omgang på den italienske bane rullede afsted. Thomas Kjer Olsen havde vundet de to første GP'er på Mantova, og igen var den lange dansker med hvor det blev afgjort. Thomas kæmpede med at overhale, efter at starterne igen bed ham en anelse, men han gjorde hvad der skulle til, for at nappe endnu et fænomenalt podieresultat! Derved slutter TKO GP'et som nummer tre, og kunne altså igen lægge en pokal til sit navn, ligesom at han nu er inde i den samlede top 5. Og der var mere dansk at glæde sig over. For endelig lykkedes det Glen Meier at tage karrierens første VM-point, og hele fem af slagsen! De kom i hus efter en plads som nummer 16 i første heat, på yderst overbevisende og fortjent vis! I andet heat gjorde en teknisk defekt dog, at Glen måtte udgå fra nittendepladsen. Stærkt af begge danske drenge! Sejren i GP'et gik til Jago Geerts, der henviste Tom Vialle til andenpladsen.


Thomas Kjer Olsen: "Jeg er virkelig glad for hvordan det er gået i denne her uge. To GP-sejre og så en tredjeplads i dag - min uge i Italien har jeg været virkelig tilfreds med. I dag var måske ikke det bedste resultat, især efter at have vundet de to første GP'er, men jeg gjorde mit bedste, og jeg synes jeg kørte godt. Det føles så godt at være på podiet igen, og jeg ser virkelig frem til Spanien i næste weekend!"


Resultat, Mantova 3:

1. Jago Geerts - Yamaha

2. Tom Vialle - KTM

3. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

4. Ben Watson - Yamaha

5. Conrad Mewse - KTM

6. Jed Beaton - Husqvarna

7. Alberto Forato - Husqvarna

8. Ruben Fernandez - Yamaha

9. Kevin Horgmo - KTM

10. Mathys Boisrame - Kawasaki

22. Glen Meier - Yamaha


Samlet:

1. Tom Vialle - 478p

2. Jago Geerts - 432

3. Jed Beaton - 348

5. Thomas Kjer Olsen - 311


MXGP

Den store klasse endte - som sædvanlig - også med at blive et spændingsfyldt brag. Til slut var det dog Tim Gajser der for første gang i lang tid, formåede at køre to gode heat og tage den samlede sejr. Det var dog ikke uden problemer for sloveneren, der selv smed sejren væk i andet heat med et styrt. Sejren i det heat tog Antonio Cairoli sig derfor af, og det gav italieneren andenpladsen på dagen, imens Glenn Coldenhoff tog den samlede tredjeplads. Jeremy Seewer og Mitch Evans lukkede og slukkede i top 5.


Resultat, Mantova 3:

1. Tim Gajser - Honda

2. Antonio Cairoli - KTM

3. Glenn Coldenhoff - GasGas

4. Jeremy Seewer - Yamaha

5. Mitch Evans - Honda

6. Romain Febvre - Kawasaki

7. Gautier Paulin - Yamaha

8. Clement Desalle - Kawasaki

9. Jorge Prado - KTM

10. Brian Bogers - KTM


Samlet:

1. Tim Gajser - 399p

2. Antonio Cairoli - 388

3. Jeremy Seewer - 369


Alle resultater her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx


Husk at du kan se alle heat on demand, gratis, på Dplay!


Næste opgave for TKO og co., bliver det spanske GP om en uge!


Foto: Juan Pablo Acevedo

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.