top of page

To danskere kvalficeret til EMX65/85-finalen!


Efter trejde og sidste kvalifikations-runde i tjekkiske Kaplice her i weekenden, står det klart at Danmark har to kørere med til finalen, der køre på Sardinien om to uger. Begge to i 65cc-klassen.


Her formåede Bertram Thorius nemlig at tage nok point, til at slutte som nummer 5 i klassementet. De første 10 kommer videre til finalen. Anden dansker der kvalificerede sig, var Storm Maymann, der var godt kørende til anden runde i Slovakiet, men desværre også styrtede og på drog sig en skade samme sted. Så han var ikke med i Tjekkiet, og er tvivlsom til finalen på Sardinien, selvom han havde fået nok point til at slutte som nummer 9 i den samlede stilling, og altså kvalificere sig. Der var et væld af danskere med i EMX65, og det lover godt for fremtiden! Du skylder dem næsten at tjekke alle de danske resultater, på linket nedenfor!


Jacob Bloch var enlig dansker i EMX85cc, og især i første heat var han godt kørende. Det var dog desværre ikke nok til at snige sig op i den samlede top 10. Derfor er der ingen danskere med, når finalerne skal køres på Sardinien.


Du kan finde alle resultater, og den endelige stilling i EMX65/85cc NW-kvalifikationen herunder:


Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page