top of page

Tredje gang Indianapolis blev en vild omgang!


Vi føler at vi gentager os selv, men endnu engang blev der leveret drama på højt plan, da sjette afdeling af det amerikanske mesterskab i supercross, rullede afsted i nat! Det var tredje og sidste gang i Indianapolis for denne omgang, og vi har højdepunkter og resultater til dig!


450 Class

Der har stået Ken Roczen på det meste de sidste par gange, og det ligner at K-Roc er tilbage i den form han havde, inden han begyndte at pådrage sig armskader. I hvert fald blev det til endnu en sejr i nat, selvom han måtte kæmpe sig til den - og nær havde mistet den, da han havde et sammenstød undervejs med Justin Barcia. Cooper Webb pressede på til slut, men det blev aldrig rigtig farligt, og så kunne Roczen tage sejren, foran netop Webb. Marvin Musquin sluttede på tredjepladsen, ikke mindst i kraft af, at Justin Barcia sprang sammen med Vince Friese, styrtede og tog Eli Tomac med sig ned. Malcolm Stewart tog fjerdepladsen i finalen, imens Adam Cianciarulo lukkede og slukkede i top 5.


Højdepunkter:


Resultat, Indianapolis 3:

1. Ken Roczen - Honda

2. Cooper Webb - KTM

3. Marvin Musquin - KTM

4. Malcolm Stewart - Yamaha

5. Adam Cianciarulo - Kawasaki

6. Jason Anderson - Husqvarna

7. Eli Tomac - Kawasaki

8. Dylan Ferrandis - Yamaha

9. Joey Savatgy - KTM

10. Zach Osborne - Husqvarna


Samlet:

1. Ken Roczen - 138p

2. Cooper Webb - 122

3. Eli Tomac - 114


250 East Class

Og der var også rigeligt med drama i den lille klasse. Det så ud som om at Colt Nichols skulle stikke af igen i front, men et styrt satte ham langt tilbage, så han måtte køre sig op igennem feltet. Det efterlod spidsen til Christian Craig, der takkede for muligheden og tog sejren. Andenpladsen gik til japanske Jo Shimoda, der blot stråler mere og mere hos Pro Circuit, i Austin Forkners fravær. Colt Nichols nåede op som nummer 3, efter et imponerende ridt op igennem feltet - og en drabelig duel med Jett Lawrence. Lawrence måtte nøjes med femtepladsen, efter at han måtte en tur udenfor banen, da han næsten sprang sammen med en omgangskører. Det efterlod fjerdepladsen til Mitchell Oldenburg, der kørte en blændende finale, og nappede holeshottet på vejen.


Højdepunkter:

Resultater, Indianapolis 3:

1. Christian Craig - Yamaha

2. Jo Shimoda - Kawasaki

3. Colt Nichols - Yamaha

4. Mitchell Oldenburg - Honda

5. Jett Lawrence - Honda

6. Josh Osby - Honda

7. Hunter Sayles - KTM

8. Davin Simonson - Kawasaki

9. Thomas Do - KTM

10. Luke Neese - Kawasaki


Samlet:

1. Colt Nichols - 143p

2. Christian Craig - 137

3. Jo Shimoda - 119


Du kan finde alle aftenens resultater her:


Næste afdeling er næste lørdag i Orlando.


Foto: VitalMX/GuyB

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page