top of page

Turbulent sæsonstart for Rasmus Johansen


Rasmus Johansen havde ikke den bedste optakt til sæsonen, hvor et styrt på en træningstur til Italien, endte med at koste en masse tid væk fra cyklen. På Kaduuz Racings Facebookside, taler Rasmus lige alle igennem sæsonens første par løb, hvad forudsætningerne har været, og hvor tilfreds han er med tingene - både i DM-A og til OB DM!


Rasmus Johansen: "Starten af sæsonen er ikke gået som håbet, for nu at være helt ærlig. Da jeg skulle til at få kørt nogle timer og lidt fart i kroppen, på en træningstur til Italien, går jeg desværre på låget efter 2 dage og får en hjernerystelse. Det betød så at jeg måtte ligge i nogle uger, og jeg kunne faktisk ikke rigtig foretage mig så meget. Til sidst kunne jeg stille og roligt begynde at arbejde lidt, og så efter lidt tid var jeg ude og prøve at køre lidt igen. Så jeg var vel ude og køre en 3-4 gange inden det første OB DM i Næstved. Så det endte faktisk med at være lidt en test, for at se om jeg overhovedet skulle køre A-DM i Randers. Men det gik heldigvis fint, så jeg stillede op i Randers, og det gik faktisk også rigtig fint. Jeg kom derfra med en niendeplads i det virkelig hårde felt. Og umiddelbart efter kørte jeg så også 2. afdeling af OB DM, hvilket også gik fint. Så jeg prøver og få kørt så meget som muligt, men det er ikke altid lige nemt. Men jeg prøver! Så jeg er bare glad for at køre lidt race igen, så det er dejligt! Tak til hele Kaduuz-teamet, mine sponsorer, der hjælper mig, og min familie!”


Foto: Elisabeth Juulsgaard / BJ Photo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page