top of page

Tyskland gav fjerde danske VM-podie i år!


Mikkel Haarup gjorde tre til fire, da danskeren kørte et blændende GP i Tyskland, og stak afsted derfra med tredjepladsen, på en dag hvor de danske drenge kørte særdeles fremragende over hele linjen!


MX2

Mikkel Haarup har bare manglet nogle gode starter, så har vi alle sammen vidst, at han sagtens kunne komme tilbage på podiet. Dem fik han i dag, selvom han dog stadig kom afsted omkring 7-8. pladsen. Han fik dog lavet nogle gode overhalinger i begge heat, på en bane som det ellers var svært at overhale på, og cementerede sit podie med en tredjeplads i andet heat. På toppen af skamlen endte Thibault Benistant, for første gang i karrieren, og med Jago Geerts på andenpladsen, så var der stor glæde hos Yamaha. Ikke mindst fordi Tom Vialle udgik af andet heat med teknisk defekt, og Geerts derfor overtog den røde nummerplade samtidig. I den samlede stilling er Mikkel Haarup stadig nummer 5, men han lukkede en bid af hullet op til Kevin Horgmo og Simon Längenfelder.


Resultat, GP Tyskland:

1. Thibault Benistant - Yamaha

2. Jago Geerts - Yamaha

3. Mikkel Haarup - Kawasaki

4. Kevin Horgmo - Kawasaki

5. Simon Längenfelder - Gasgas

6. Jan Pancar - KTM

7. Andrea Adamo - Gasgas

8. Stephen Rubini - Honda

9. Tom Vialle - KTM

10. Isak Gifting - KTM


Samlet:

1. Jago Geerts

2. Tom Vialle

3. Simon Längenfelder


MXGP

Tim Gajser er tilbage i form, efter et par GP'er ude af top 3. Det stod klart efter dagens GP, hvor TiGa tog endnu en GP-sejr til samlingen, og udbyggede sin føring i den samlede stilling til over 100 point. Jeremy Seewer var dog i stand til at tage noget fra Gajser, da schweizeren vandt andet heat i overbevisende stil. Den sidste plads på podiet tog Jorge Prado sig af, selvom han var langt efter både Gajser og Seewer. Prado udtalte bagefter, at han ikke rigtig brød sig om banen. Romain Febvre vendte tilbage med en femteplads, og lod til at være godt tilfreds.


Resultat, GP Tyskland:

1. Tim Gajser - Honda

2. Jeremy Seewer - Yamaha

3. Jorge Prado - Gasgas

4. Ruben Fernandez - Honda

5. Romain Febvre - Kawasaki

6. Pauls Jonass - Husqvarna

7. Mitch Evans - Honda

8. Calvin Vlaanderen - Yamaha

9. Glenn Coldenhoff - Yamaha

10. Henry Jacobi - Honda


Samlet:

1. Tim Gajser

2. Jeremy Seewer

3. Jorge Prado


EMX250

Magnus Smith kørte andet heat i dag, og danskeren gjorde det endnu bedre end han gjorde i går. Han var nemlig helt oppe i nærheden af top 10 og snuse, inden han måtte tage til takke med en stærk 14. plads i det mere end stærke felt. Flot kørt af Magnus, der kørte sin første EM-afdeling i år. Sejren tog Rick Elzinga sig af, foran en sublimt kørende Maxime Grau, der bragte lidt hårdt tiltrængt succes til Rasmus Krogh Jørgensen og co.


EMX125

Mads Fredsøe var i ilden igen i dag, og han havde et noget bedre heat, end han havde i går. Der var nemlig igen point på kontoen for danskeren, der sluttede heatet på en 14. plads. Den samlede sejr tog Fantic sig af, nemlig ved Alexis Fueri, foran Cas Valk, der fører serien.


Du kan finde alle resultater fra dagen her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Du kan gense alle VM-heat, on-demand, på discovery+, her: https://www.discoveryplus.com/dk/sport/motocross/motocross-world-championship


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page