Ufrivillig pause til Mads VendelboEfter en særdeles flot sæson 2021, der bød på en samlet top 5 placering i DM i MX2-klassen, har Mads Vendelbo taget hul på 2022 på kedeligste vis. Nemlig ved at blive opereret i knæet - en operation der kommer til at holde ham ude det meste af sæsonen.


Mads Vendelbo. "Ja, det er virkelig træls. Jeg blev opereret i knæet for en lille måned siden, hvor jeg fik nyt korsbånd og fikset menisken. Det var så knæ nummer to, der fik den tur. De siger jo altid at man kommer til at sidde ude 9-10 måneder ved den her type operation, så nej, jeg kommer desværre ikke til at deltage i DM. Hvis alt går rigtig godt, og jeg føler at jeg kan efter sommerferien/i efteråret, så kan det være at jeg kører noget der! Det var egentlig en skade jeg pådrog mig sidste år, hvor jeg først slog knæet på pitbiken, og så en måneds tid efter fik et smæld igen i en fodboldkamp. Man skal holde sig fra det boldspil, det er farligt. Det er selvfølgelig super ærgerligt, men jeg håber at være hurtigt tilbage. Faktisk er jeg blevet spurgt om jeg ville køre de sidste par afdelinger i år, på en af de nye Stark Varg elcrossere, men nu må vi se. Indtil videre vil jeg bare gerne takke mine sponsorer og alle dem der står bag mig! WestcoastMX. SOS Racing Parts. OneGripper. SBS Brakes. MalerMester Claus Christensen. T Zacho. ActionBike. CMN Fugeteknik. Bille MC. FV Motor. Sublitek."


Foto: Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder