top of page

Verdensmestrene kronet i Melbourne


Årets VM i supercross blev afgjort her til formiddag i Australien, og der blev gået til stålet, da mestrene blev kronet til slut.


WSX

I WSX-klassen var Joey Savatgy i spidsen inden dagens ræs, men alles øjne var på Ken Roczen. Tyskeren skulle forsøge at indhente forspringet, efter en uheldig afdeling i Abu Dhabi for to uger siden, og han havde tilsyneladende rystet styrtene fra Paris i sidste weekend ud af kroppen. I hvert fald styrede han løjerne, ved at vinde Superpole, og både 1. og 2. heat. I tredje heat fik han en dårlig start, men kørte sig op på tredjepladsen, og det var nok. For andet år i træk kunne Roczen lade sig hylde som verdensmester i supercross. Suzukis første verdensmesterskab i rigtig mange år. Savatgys titelhåb sluttede allerede i anden start, da Vince Friese sendte sin landsmand i jorden, og reelt ud af titelkampen. Derfor måtte han nøjes med sølvet.


Resultater fra WSX-klassen herunder:


SX2

Max Anstie har haft en fin sæson. Australsk mester i går, og i dag kunne briten så lade sig krone som verdensmester. Den første verdensmester Storbritanien har haft, siden James Dobb vandt i 125cc i 2001. Anstie dominerede alle tre heat, og satte en tyk streg under sin totalt triumf. Sølvet gik til sidste års mester, Shane McElrath, mens Luke Clout kørte sig op på bronzepladsen helt til sidst.


Resultater fra SX2-klassen herunder:Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page