- Vi måtte starte helt ude fra festteltet


Mikkel Haarup havde et bjerg at bestige, da gårsdagens GP i Tjekkiet rullede over Loket, men alligevel formåede danskeren at køre en syvendeplads hjem til slut, efter at være en af dem der lavede absolut flest overhalinger. Her er hvad Mikkel havde at sige om sin dag.


Mikkel Haarup: "Vi måtte starte helt ude fra festteltet, efter kvalheatet i lørdags, men jeg gav alt hvad jeg havde, og endte med syvendepladsen til slut. Især i første heat arbejdede jeg mig så hårdt op igennem feltet, startende udenfor top 20 fra den alleryderste bom, at jeg var helt færdig hen imod slutningen af heatet. Men det er sådan det er somme tider. Det går ikke altid som planlagt, men vi blev ved at kæmpe for at få nogle fornuftige point med videre. Resultatet kunne have været bedre, men jeg havde det sjovt derude og jeg gav mig 100%. Jeg er en hård fyr, og jeg må have lavet 15-20 overhalinger i begge heat. Der var ikke noget tidspunkt hvor jeg gav, og jeg håber vi kan vende tingene rundt resultatmæssigt næste weekend i Lommel."


Foto: Kawasaki

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder