top of page

- Vi vil formentlig køre løb allerede i årManden i spidsen for det stort opslåede Stark Varg-projekt hedder Anton Wass. Han er svensker, og han har meget, meget store ambitioner og armbevægelser, når det kommer til hvad hans elektriske motocross-cykel kommer til at betyde, hvad den kan, og ikke mindst hvordan han har tænkt sig at bevise det. Og det kunne ske så tidligt som i år!


Det kom frem i et interview med www.gatedrop.com, som vi lige har plukket lidt ud af, så du kan se hvad vi mener.


Anton Wass: "Den bedste måde at bevise at vores teknologi er ovelegen i forhold til benzin, er at stille til start imod 450'ere i VM og AMA Supercross, og slå dem - så det er helt klart vores ambition. Hvornår det kommer til at ske? Jeg håber på i år, men vi får se. Vi presser hårdt på og arbejder hårdt, vi snakker med FIM og en masse andre organisationer og de er alle sammen meget imødekommende. De har de samme problemer som alle andre, med baner der bliver lukket, løb der ikke må køres og så videre, så jeg tror de tager vel imod det elektriske, da det kunne redde sporten. Lad os se om det kan lade sig gøre, men det er et af vores hovedmål at konkurrere på det niveau.


Udover FIM, så har det franske forbund allerede inkluderet elektriske cykler i deres vedtægter, så længe de godkender cyklen, så kan du køre på nationalt niveau i Frankrig. Det italienske forbund har også sagt at de gerne vil have os med som wildcard i år, og det svenske forbund presser også på for det elektriske. Vi arbejder på det og vil nok køre nogle løb i år, går jeg ud fra.


Vi må se hvad der er muligt, i forhold til hvem der skal køre for os. Det kunne være sjovt med Josh Hill, men vi må se. Der er mange hurtige kørere der i øjeblikket ikke har kontrakt, så hvis du gerne vil køre ræs, så lad os vide det, fordi det vil vi gerne!"


Læs hele interviewet med svenskeren, og hør podcast med endnu mere om projektet, her: https://gatedrop.com/interview-anton-wass-on-stark-varg-racing-mxgp-and-ama/

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page