top of page

Victor Fromberg takker af

Efter et dansk mesterskab i B-MX1, flere fine heat til A-DM, og i det hele taget mange fornemme meritter igennem karrieren, takker Victor Fromberg af i motocross. Det har selvfølgelig ikke været en nem beslutning, og Victor forklarer selv lidt nærmere om beslutningen om at trække stikket, herunder.


Victor Fromberg: "Det har været et rigtig svært valg. Jeg fik min første crosser da jeg var 3 år - 45 minutter efter jeg lærte at cykle. Det er mange år der er gået med det, og det har været fedt, og alle oplevelserne ville jeg aldrig være foruden. Men det har også været krævende og der er mange ting der skal spille, for at det kan lykkedes at præstere i sidste ende. Min mor og far har ikke samme energi længere og jeg ser ikke selv at kunne fortsætte med alt det som det kræver. Vi har altid aftalt at det er 100% eller ingenting, da alt den tid og penge ikke er til at gøre noget “kun” for hyggens skyld.


Jeg har fået rigtig mange fede oplevelser med fra sporten, lige fra at deltage i Europamesterskaberne i 85-klassen, til at kunne kører med i A-klassen herhjemme. De venskaber man har fået gennem sporten er også noget helt særligt jeg ikke ville være foruden. Men især DM-titlen i B-MX1 var en kæmpe forløsning - en drøm siden jeg startede med at køre, var at kunne stå øverst på skamlen en dag.


Jeg er totalt bidt af at have god fysisk form og gøre brug af ens evner i sport, så jeg er i gang med at undersøge hvad jeg nu skal gå op i. Det ingen hemmelighed at jeg godt kan lide cykling, så det bliver der helt sikkert brugt meget tid på fremover.


Nu står den på videreuddannelse og nye spændende udfordringer, Og det glæder jeg mig til.


Motocross vil altid fylde en stor del af mig så, hvem ved, måske jeg er bag bommen i Old Boys igen en dag. Jeg er helt sikker på vi ses på banerne i 2024. God jul og godt nytår."


Vi ønsker ham held og lykke fremover.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page