top of page

Victor Kleemann sætter all-in på MX i 2022, for KMP Honda


Det er altid rigtig fedt, når danskerne gør lidt ekstra for at opfylde ambitionerne og forfølge drømmen. Derfor er det da også en fornøjelse at bringe nyheden om, at Victor Kleemann sætter alt ind på at se, hvor langt drømmen kan bære i 2022! Brormand William er allerede meldt ud som en del af Riley Racing Yamaha i EMX250, og nu er det så Victors tur til at følge trop, med et ambitiøst og positivt teamskifte. Han kommer nemlig til at fokusere 100% på motocross i 2022, hvor han samtidig slutter sig til det erfarne og ambitiøse KMP Honda team i Tyskland. Det betyder et langt bedre fundament, når EMX250-sæsonen går i gang!


Victor Kleemann: "2022 bliver et interessant år for mig, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har i 2022 valgt at sætte mit normale liv på pause og give den fuld gas med motocross. Jeg skal i år have et tæt samarbejde med Prosport Alliance teamet, som jeg skal bo og træne fast med gennem 2022. Jeg ser utroligt meget frem til at starte på forberedelserne her til næste sæson, da jeg tror stærkt på at skridtet jeg har taget for at komme videre, nu kan rykke mig både fysisk og teknisk på motorcyklen. Ikke mindst fordi jeg får chancen for at træne det jeg skal på motorcyklen og ved siden af. Udover at være flyttet til udlandet i det nye år, har jeg skiftet min østrigske motorcykel, ud med en japansk. Jeg er så småt ved at finde mig til rette på den, for næste år skal jeg køre for det tyske KMP Honda, og stille op i EMX250- og ADAC Youngster Cup-serien + enkelte forberedelsesløb og andre internationale og nationale serier, hvis tiden er til det. Jeg er utrolig motiveret og spændt på hvad den nye 2022-sæson bringer og ser frem til at stille op i andre farver her i år. Der skal lyde et enormt - fra hjertet - TAK til mine forældre, som står bag mig og har givet mig denne mulighed, på trods af de sidste par hårde år jeg har haft. Et kæmpe TAK til mine trænere, for at tro på mig og arbejde hårdt med mig gennem 2021. TAK til KMP Honda for at give mig chancen i 2022, og min mental coach Troels, for at have arbejdet sammen med mig får at få mindsket mine svagheder og forstærket mine styrker i løbet af det sidste halvandet år!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page