top of page

- Vidste jeg havde farten

Mikkel Haarup gav Triumph den bedste start på tilværelsen, da danskeren sikrede det helt nye mærke i VM-ryttergården, sit første podie i første forsøg, da VM i motocross i går blev skudt i gang i Argentina. En femteplads i første heat, blev krydret med et holeshot og en andenplads i andet heat, i to fantastiske og hæsblæsende heat, og det var da også en tilfreds Mikkel der bagefter kunne gøre status over sin debut.


Mikkel Haarup: "Det har virkelig været en fantastisk start på sæsonen. Et podie er virkelig den perfekte måde at starte året på for mig og teamet. Mit kvalifikationsheat var ikke så godt, men jeg vidste jeg havde farten til at køre med i top 3 i dag. Igennem hele vintersæsonen har vi bygget på og bygget på, og hvad vi opnåede i Argentina er resultatet af en masse hårdt arbejde, fra en masse dedikerede mennesker. Jeg følte mig virkelig godt tilpas på cyklen hele weekenden, og det er virkelig vigtigt, på en bane som den her, der er lidt tricky. Vi fik vist hvad cyklen virkelig kan, og alt i alt, er jeg tilfreds med min egen indsats."


Danskeren går efter guldet, og næste gang vi får ham at se i aktion, bliver til anden afdeling af VM, der køres i Madrid, Spanien om to uger.


Foto: Ray Archer

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page