top of page

VM MX på discovery+ - Hvordan du gør!


Fjerde afdeling af VM ruller over Arco di Trento i dag, og det kunne godt blive en rigtig god dag at være dansker! Mikkel Haarup kører til bommen som 4'er, William Kleemann jagter flere point, KL Racing Team er klar til teamets anden VM-afdeling, og så skal vi se hvordan Jorge Prado tackler at komme ind som nummer 17 til starten! Vi skal heppe danskerne frem, så husk at være med i Motorsport på Discovery+-gruppen inde på Facebook.


1. Download discovery+-appen, eller brug tjenesten via en computer.


2. Opret en bruger. VIGTIGT! For at se med, skal du have sports-pakken, som kan tilkøbes når du opretter dig. (Husk at du også får VM i supercross 2023 med, når du køber adgang. Samt VM i speedway, Le Mans, VM i supercross og meget andet motorsport.)


3. Søg efter motocross. (Svigter alt andet, så gå ind under SPORT EFTER KATEGORI, scroll ned og find motocross, og tryk på den.)5. Stil ind klokken 13.

- MX2, heat 1: 13.00

- MXGP, heat 1: 14.00

- MX2, heat 2: 16.00

- MXGP, heat 2: 17.00


6. Hvis der er tekniske problemer, af den ene eller anden art, så er det som altid vigtigt at du kontakter discovery+. Vi kan ikke hjælpe jer.


(Hvis der ikke er dansk lyd, så kan du trykke på taleboblen der gerne skulle være i det ene hjørne - afhængig af hvilken platform du bruger appen fra - og så kan du vælge dansk. Det kan ske at der ved en fejl kommer flere forskellige feeds op, så hvis der ikke er mulighed for dansk tale, så er du muligvis på det forkerte feed. Du kan altid søge hjælp i Motorsport på Discovery+-gruppen på Facebook, hvor folk er flinke til at hjælpe.)


Foto: Schmicker Racing

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page