top of page

William Kleemann bekræftet hos Schmicker Racing


Det har været lidt tid undervejs, men nu er der rigtig gode nyheder! For William Kleemann får en sæson mere i VM-klassen! Igen bliver det for tyske Schmicker Racing danskeren kommer til at tørne ud, det står klart efter det i dag blev offentliggjort hvordan teamet stiller op i 2024. William får norske Cornelius Tøndel som teamkammerat, der skal køre MXGP-klassen, sammen med Adam Sterry. Med sig i MX2-klassen får William finske Emil Weckman. Hos kvinderne slutter Lynn Valk sig til dem.


William Kleemann: "'Det er jo super fedt at få muligheden for at køre VM igen. Jeg tror det bliver ekstra godt i år, da teamet virkelig stepper op, så jeg får nogle gode træningsmakkere. Sidste år var jeg jo alene i teamet, men i år har jeg nogle at ligge og følge efter til træningerne, og det giver mig bare gnist til at gøre det endnu bedre. Jeg ser frem til den nye sæson, og vil selvfølgelig takke teamet for at have tillid til mig igen! Der er ikke andet for end at give den fuld gas, og så gøre sit bedste, ligesom jeg gjorde sidste år. Af mål jeg har, så kunne jeg godt tænke mig at stikke hovedet ind i top 10. Jeg var tæt på sidste år i Holland med en 13. plads, og så vil jeg gerne være mere stabil. Det er fedt, og jeg glæder mig!"


Det er fedt for os danskere at William får en chance mere, når man ser hvor meget han udviklede sig i 2023! Hvad kan det ikke blive til i 2024? Hans VM-sæson starter ved 2. afdeling i Spanien, mens første løb i år bliver Winter Cup i Dolle.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page