top of page

William Kleemann melder klar til VM!Når VM-feltet rammer sandet i Riola Sardo på Sardinien til anden afdeling af årets serie, så er der samtidig dømt VM-debut til danske William Kleemann. William har desværre været skadet her op til afdelingen, men han melder klar, selvom han ikke er helt hvor han gerne ville have været.


William Kleemann: "Jeg er jo lidt bagud, fordi jeg har været skadet her det sidste stykke tid. Jeg er dog tilbage på cyklen igen, og jeg er mere end klar til at stille op i Riola! Jeg er ikke hvor jeg gerne ville have været, da jeg kun har været 3 gange på cyklen siden jeg kom tilbage, men jeg glæder mig stadig helt vildt meget til at køre. Nu knokler jeg bare på, så jeg kan få så mange timer som muligt på cyklen, inden det går løs i næste weekend. Jeg håber at nå fem timer i hvert fald. Derfra, står den så bare på overlevelse i sandet! Ej, jeg kommer til at gøre mit bedste og finde mig til rette i feltet, og så arbejder vi videre derfra!"


Vi glæder os til at følge Williams VM-debut, sammen med alle jer muntre mennesker, der gjorde VM-afdelingen i Argentina til en fest inde på discovery+!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page