top of page

Årets MX-foto 2015

Så fik vi afsluttet vores lille konkurrence her op til nytår! Årets motocross-foto er fundet, og vi må sige, at det har været en fornøjelse med så mange dygtige deltagere. Desuden har næsten 1000 mennesker været inde og give deres mening, og alligevel endte vinderen med at blive afgjort på baggrund af 2 stemmer. 2! Så mange var der nemlig imellem billedet der vandt og billedet på andenpladsen. Men det har faktisk været utrolig lige hele vejen ned igennem. Det tolker vi som om, at vi har nogle af de dygtigste mx-fotografer her i landet. Fortsæt endelig med jeres fantastisk pletskud i 2016! Der er konkurrence igen til næste år, det kan vi allerede love! (Også til jer der har spurgt, og ikke nåede det i år.)

Vinderen af konkurrencen, blev Line Underbjerg Lauritsen, med hendes billede af den danske mester i B125, Mathias Tang Christensen. Billedet er taget i Sverige på en træningslejr, og har den røde fornummerplade som fokus.

På andenpladsen fik vi Andreas Hansen, og hans farverige billede fra Mors, hvor Rasmus Lynggaard og Christian Svaneborg svinger maskinerne med banen i baggrunden.

Tredjepladsen gik til Line Weichers stemningsfulde billede fra Randers, hvor Lasse Christensen forsvinder i det fjerne.

Tak til alle der gad at deltage. Vi synes selv det er årets mest fantastiske galleri vi fik ud af det.