top of page

Motocross-bøger

Motocross - Danmarks største motorsportsgren (2024)

Bogen om Danmarks mest adrenalinfyldte motorsport. Bogen er din ultimative guide til en verden, hvor hastighed, ambition og lidenskab mødes i mudder og støv.  Fra de tidlige dage af sportens historie til dens nuværende status som en af Danmarks mest elskede motorsportsgrene udforsker bogen motocrossens udvikling. Bliv klogere på, hvad motocross udover fart og vovemod også handler om – fra at vælge den rette maskine til at mestre banen.  Motocross – Danmarks største motorsportsgren er mere end bare en bog; det er en hyldest til en sport, der kræver mere end bare drive – den kræver hjerte. Uanset om du er en ivrig fan, en spirende kører eller blot nysgerrig efter at lære mere, er denne bog din billet til at forstå og værdsætte motocross. 

Motocross+forside+mindre.jpg

Min første bog om motocross (2022)

En bogserie om motocross til de mindste. Hvad enten de allerede er i gang med verdens bedste sportsgren, eller blot vil snuse til motocross! En komplet gennemgang af hvad motocross går ud på og hvad det kræver, fortalt i børnehøjde, med en masse flotte billeder at kigge på. 

Målgruppe: 4 år +/- et par år i hvert retning.

(Bestil den røde via linket herunder. Den grønne og den blå har vi enkelte eksemplarer tilbage af her hos MX-Index. Skriv til os direkte for at høre.)

Cover - Min første bog om motocross.jpg
Cover - Min første bog om motocross-køreren.jpg
Cover - Min første bog om motocross-cyklen.jpg
MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page