top of page

Herlings ude resten af sæsonen


Jeffrey Herlings lignende ham der skulle besejres i MXGP-klassen, indtil et voldsomt styrt i Faenza satte en stopper for hollænderens titeldrømme. Brækkede ryg- og nakkehvirvler blev det til, i en skade der kunne have været meget værre. I første omgang var The Bullet bestemt til at sidde ud af de tre GP'er i Mantova, men i dag har han så selv meldt ud, at han misser resten af sæsonen.


Det er dog ikke på grund af skaden han pådrog sig i Italien, men på grund af en fodskade, som han selv forklarer faktisk var årsag til styrtet i Faenza. En fodskade der tilsyneladende har plaget Herlings de sidste to år. Den har gjort at han har haft smerter hver gang han har kørt, og altså i sidste ende gjorde at han styrtede i Italien.


Derfor har han nu besluttet at få opereret sin fod, så han kan være i topform, når VM 2021 starter. Det betyder nemlig at vi ikke får ham at se mere i år. Han fortæller desuden at skaden i ryggen og nakken er komplet helet, men at han tror på at hans fod kan gøre det samme, hvilket er derfor han har valgt at lade sig operere.


Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page