• Mikkel591

- Mere vil have mere


DM-historien fik et nyt navn at printe på siderne, da regnskabet for 2020 blev gjort op, og Kenneth Kaalund kunne udråbes som mester i MX2-klassen. Det er kulminationen på en lang rejse, fyldt med modgang, men alligevel har Kenneth formået at kæmpe sig tilbage hver gang - og den bedrift blev belønnet med et mesterskab i år. Vi har fået et par ord fra ham, ovenpå bedriften.


Kenneth Kaalund: "Jeg har aldrig nogensinde trænet så meget, som jeg har gjort op til denne her sæson. Så hårdt og så rigtigt hele vinteren, samt i Corona-tiden! Jeg har fundet frem til at træne på den rigtige måde og ikke bare køre ubegrænset på! Hvilket giver overbelastning og skader for mig, som jeg efterhånden er bekendt nok med. At blive Danmarksmester er en drengedrøm, som går i opfyldelse, efter en del skader og ekstremt hårdt arbejde, og at komme tilbage endnu engang. Jeg er yderst taknemmelig og stolt af at være nået hertil, efter de skader, samt comebacks, jeg har haft. Selvom sidste afdeling af de tre ikke afvikledes, så er jeg overbevist om at jeg er bedst, hurtigst, og så har jeg kunnet holde hovedet koldest i 2020. Drømmescenariet for mig, var selvfølgelig at have kørt serien til ende! For mig bød 2020-sæsonen på en nr. 2 på dagen, heatsejr, holeshot og en førsteplads på dagen, hvilket giver et godt praj om min fart og stabilitet i 2020.


Vi har alle haft ens vilkår og kendt til forholdene i sæson 2020. Jeg gik ind til første afdeling, som om det var finalen, da alt pludseligt kunne blive aflyst igen. Det har vi alle vidst, og alle kører jo for at vinde hver gang. Hvis man ikke har været indstillet på forholdene i 2020, og risikoer mht. sæsonen, så har man ikke været indstillet på at gå efter DM-titlen, efter min mening – hvert heat har været ekstra afgørende i år.


Efter en drengedrøm er gået i opfyldelse, så er motivationen skyhøj og mere vil selvfølgelig have mere. Min krop, fødder og nu knæ, begynder dog at volde mig udfordringer, også i løbet af hverdagen nu. Jeg er en del udfordret på den træningsmængde mine fødder kan/ikke kan holde til. Derfor er mit daglige træningsprogram sammensat til den mindste detalje, af mig selv, da kun jeg kan mærke hvornår smertegrænsen er nået ift. diverse fod- og knæskader. Jeg kunne aldrig drømme om at brokke mig eller pibe over situationen jeg befinder mig i – jeg fokuserer dagligt på hvad jeg har og kan, i stedet for på hvordan situationen kunne have set ud. Jeg har fundet min egen opskrift ift. træningsprogram, mængde og intensitet, hvilket jeg har planer om at fortsætte i 2021! Jeg er taknemmelig for den livsstil jeg stadigvæk har mulighed for at leve!"

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.