top of page

Mesteren fundet i EMX125


Sidste EM-dag i Lommel, bød kun på EMX125-klassen, så al fokus var på hvem der skulle være mester, da starten gik og kørerne blev sendt afsted. Der var to danskere på bommen, men desværre var heldet ikke med dem.


Rasmus Pedersen havde ellers kvalificeret sig fornuftigt, men desværre var der ikke meget held i sprøjten til Rasmus i denne omgang. Efter at have misset store dele af sæsonen på grund af en skade, så slutter han derfor årets EM-serie som nummer 23, efter at have strålet i glimt. Vi håber på mere held til Rasmus næste år. Farten har han. En anden der bare er blevet bedre og bedre i år, er William Kleemann. William har høstet lidt point hist og her, og han fik da også lidt i det første heat i dag, inden uheld kostede ham pointene i andet heat, hvor han ellers lå flot med.


Titlen gik til Andrea Bonacorsi, der satte alle østrigerne til vægs, på sin italienske Fantic. En maskine som Yamaha allerede har en part i, men som næste år får endnu større involvering fra Yamaha. Bonacorsi gjorde hvad der skulle til i dag, og sikrede sig mesterskabet allerede i første heat. Den helt store skandinaviske oplevelse i dag i Lommel - og i det hele taget - var dog svenske Max Pålsson, der snuppede begge heatsejre og dermed den samlede sejr. Det var dog ikke nok til at sende svenskeren på det samlede podiet, der foruden Bonacorsi, endte med at bestå af spanske David Braceras, der bragte endnu et "første"-trofæ til GasGas, imens Meico Vettik nappede bronzen.


Samlet, EMX125. 2020:

1. Andrea Bonacorsi - Fantic

2. David Braceras - GasGas

3. Meico Vettik - KTM

4. Max Pålsson - KTM

5. Pietro Razzini - Husqvarna

6. Guillem Farres - GasGas

7. Andrea Roncoli - Husqvarna

8. Quentin Prugnieres - KTM

9. Valerio Lata - KTM

10. Haakon Østerhagen - KTM


Husk at se VM-klasserne, live og gratis, i morgen på Dplay! HUSK at vi starter klokken 11!


Foto: Infront Moto Racing 2020 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page