• Mikkel591

Oliver Olsen også i grønt i 2021


Kærgaard Motorservice fortsætter med at opruste til 2021-sæsonen, denne gang med endnu en A-kører i MX2-klassen til næste år. Oliver Olsen skifter nemlig fra orange og til grøn, og er klar til at tørne ud for Kawasaki i året der kommer. Vi fik derfor lige et par ord om skiftet fra hovedpersonen, der også fortæller lidt om hvad planerne er til næste år.


Oliver Olsen: "Ja, så kom skiftet - og det blev til Kawasaki! Næste år skal jeg køre på Kawasaki for Kærsgaard Motorservice. Jeg fik et super godt tilbud fra Mike Kærsgaard og Kawasaki Danmark, og fik muligheden for at teste Kawa’en. Jeg fandt mig hurtigt tilpas på den og blev enig med mig selv om, at det nok skulle blive godt på sådan en grøn én. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle køre Kawasaki næste år, og jeg håber på en ordentlig sæson uden Corona-virus! Min målsætning holder jeg for mig selv, om ikke andet, så lidt endnu i hvert fald, men planen er selvfølgelig at køre DM, ADAC MX Masters og så noget EM!"


Foto: Kærsgaard Motorservice

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.