top of page

TKO satte ild til Arco di Trento!


Der findes en gammel kliché, der går på at intet er afgjort før det ternede flag går for sidste gang. Men der er det charmerende ved klichéer, at de som altid stammer et sted fra, og er der noget der kendetegner kanaljerne fra danernes land, så er det deres tro på at slaget altid kan vindes! Der er altid en sejr at tage, for dem der er snu nok til at række efter den! Og selvom vejen til podiet i den samlede stilling kunne synes lang, inden vi gik i gang, så slog han til i dag, den lange gut fra Sønderborg, imellem de italienske alper, hvor de germanske stammer for tusindvis af år siden, bød de romerske hære trods. Og han slog hårdt.


MX2

Thomas Kjer Olsen var nemlig den helt store oplevelse i MX2-klassen, da han startede med at være hurtigst af alle i kvalifikationen. Den pole position blev i første heat vekslet til en genial heatsejr, hvor Thomas åd dem en for en, og til sidst kunne tage de 25 point. Og han var godt på vej til at gøre det samme i andet heat, da han desværre lavede en lille fejl, og måtte nøjes med fjerdepladsen i heatet. Det gav en andenplads på dagen, á point med Jago Geerts på førstepladsen. Samtidig rykkede TKO op som nummer 4 i tabellen, nu under 20 point fra bronzepladsen! Kan han gøre det? Ja han kan, sgu da! Det bliver mere end spændende på onsdag! Tom Vialle tog den samlede tredjeplads i dag, og ligner en mester. Der var desværre ingen point til Glen Meier i dagens race, men han kæmpede bravt.


Thomas Kjer Olsen: "Det føles skønt at være tilbage på podiet og at vinde et heat mere. Teamet havde virkelig sat cyklen godt op i dag. At komme fra Lommel og hertil - allerede da jeg kørt ud til træningen følte jeg mig tilpas, og jeg kvalificerede mig som nummer 1. Jeg var super glad for at vinde første heat. Jeg havde en god følelse, og jeg havde nogle gode linjer, så da jeg kom op på andenpladsen, så vidste jeg at jeg kunne gøre det. Andet heat var frustrerende, fordi jeg lavede en lille fejl, da jeg ellers lå i en god position til at vinde samlet. Jeg er virkelig motiveret for at slutte sæsonen stærkt af. Min selvtillid er i orden og cyklen føles virkelig god, så de to sidste afdelinger skulle blive gode!"


Resultat, Arco 1:

1. Jago Geerts - Yamaha

2. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

3. Tom Vialle - KTM

4. Jed Beaton - Husqvarna

5. Maxime Renaux - Yamaha

6. Thibault Benistant - Yamaha

7. Isak Gifting - GasGas

8. Ben Watson - Yamaha

9. Roan van de Moosdijk - Kawasaki

10. Ruben Fernandez - Yamaha

28. Glen Meier - Yamaha


Samlet:

1. Tom Vialle - 693p

2. Jago Geerts - 620

3. Maxime Renaux - 505

4. Thomas Kjer Olsen - 489


MXGP

Første heat blev en lektion i motocross fra Tim Gajser. TiGa nappede starten, og derfra tjekkede han ud og vandt sikkert. I andet heat blev historien en lidt anden. Her formåede Tim Gajser nemlig ikke at komme med i starten, og så kunne Clement Desalle og Antonio Cairoli stikke af i front. Og der var mange der jublede med, da Clement Desalle tog sin første heatsejr siden 2018, i sit tredjesidste GP. Cairoli tog andenpladsen, og nappede der ved GP-sejren, imens Tim Gajser kilede sig ind imellem de to på det samlede podie.


Resultat, Arco 1:

1. Antonio Cairoli - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Clement Desalle - Kawasaki

4. Gautier Paulin - Yamaha

5. Jeremy Seewer - Yamaha

6. Alessandro Lupino - Yamaha

7. Ivo Monticelli - GasGas

8. Arnaud Tonus - Yamaha

9. Romain Febvre - Kawasaki

10. Jordi Tixier - KTM


Samlet:

1. Tim Gajser - 626p

2. Antonio Cairoli - 553

3. Jeremy Seewer - 535


Husk at du kan gense alle heat, on-demand og gratis, på Dplay!


Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page