top of page

Update på Arminas Jasikonis


Husqvarna har udsendt endnu en status på Arminas Jasikonis, og denne her gang, er den heldigvis noget mere positiv. Den store mand fra Litauen styrtede under GP'et i Mantova i søndags, og slog hovedet voldsomt. Så voldsomt at han blev lagt i kunstigt koma på hospitalet, og siden har svævet i det uvisse. Men nu er der som nævnt gode nyheder.


Husqvarna fortæller nemlig, at AJ vågnede af sin koma i går, og at han ingen problemer havde da han vågnede. Han kunne både snakke, genkende folk omkring sig, og så havde han ikke ondt nogen steder, ligesom at han også kunne bevæge kroppen frit og uden hjælp. Virkelig gode nyheder.


Teammanager Antti Pyrhonen siger at AJ kommer til at blive okay igen, og finnen er tydeligt lettet i sin udtalelse. Han fortæller af #27 selvfølgelig stadig er meget træt, og der er noget vej endnu, inden han er helt tilbage, men at det værste er bag ham, og at han ikke er langt fra at kunne begynde sin genoptræning. Samtidig bruger han lejligheden til at takke for den massive opbakning de har oplevet, fra motocrossmiljøet over hele verden.


Hvornår Jasikonis er tilbage, er umuligt at sige, men vi skal glæde os over, at det trods alt ser ud som om at han kommer til at vende tilbage.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page