top of page

Texas two-step - AMA SX

Så blev den syvende runde af det amerikanske mesterskab i supercross overstået, og sikken en! Hvis der var nogen der havde troet at den østlige 250-serie ville være kedelig, så må de være blevet slemt skuffede. Samtidig blev tingene bare endnu tættere i toppen af tabellen for 450'erne, så hver omgang snart føles som en ekstra juleaften for os der kigger på!

Først, til alle jer der ikke vil høre resultatet Video fra aftenen her: http://www.youtube.com/channel/UC3OUvg-GVNn54viz8PKFL_w/videos

450-Class

James Stewart kan man sige meget om, og der er helt sikkert mange der har en mening om ham. Men køre på motorcykel, det kan han altså stadig, og det rakte til sejren i Dallas, hvor han hentede årets anden. Manden - der lige har skrevet ny kontrakt med Suzuki - snuppede hurtigt spidsen, og derfra var der kun én vej. Det betød at Ryan Dungey blev henvist til andenpladsen foran Justin Barcia. Ryan Villopoto og Justin Brayton sluttede podiet af. Chad Reed prøvede at køre træningen, men var desværre for skadet til andet, Super ærgerligt.

Resultat, Dallas:

1. James Stewart - Suzuki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Justin Barcia - Honda

4. Ryan Villopoto - Kawasaki

5. Justin Brayton - Yamaha

6. Ken Roczen - KTM

7. Broc Tickle - Suzuki

8. Wil Hahn - Honda

9. Josh Hill - Suzuki

10. Andrew Short - KTM

Samlet:

http://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1435/S1F1POINTS.pdf

250-East Class

Var der nogen af jer der tvivlede på Adam Cianciarulos storhed efter hans udendørs-debut? Det var der i hvert fald mange der gjorde, og de må have været stadions mindste mennesker i går, da AC svang sin Pro Circuit Kawasaki ind over målstregen som vinder. Et supercross, en sejr. Sådan lyder statistikken indtil videre for den unge mand, som hele USA forventer sig meget af. Måske meget mere end fordums konger. Vi må se om han kan holde liv i stimen. Blake Baggett og Martin Davalos sluttede podiet af, og startede den østlige serie som en fest for Mitch Payton og hans team. Vince Friese og Justin Bogle lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Dallas:

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Blake Baggett - Kawasaki

3. Martin Davalos - Kawasaki

4. Vince Friese - Honda

5. Justin Bogle - Honda

6. Cole Thompson - KTM

7. Blake Wharton - Honda

8. Kyle Cunningham - Yamaha

9. Alex Martin - Yamaha

10. Michell Oldenburg - Honda

Samlet:

http://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1435/2EF1POINTS.pdf

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page