top of page

Italiensk update fra Thomas Kjer Olsen

Thomas Kjer Olsen var i dag på startlisten til tredje afdeling af det italienske mesterskab i Montevarchi, og selvom det blot var for at pudse formen af, så gik det faktisk rigtig godt for det danske håb i EM MX2. Thomas har sendt os en lille update på hvordan dagen gik, og hvad der gik for sig i det italienske.

Thomas Kjer Olsen: "Vi valgte at køre det italienske internationale mesterskab, da løbet vi skulle have kørt var aflyst i Valence. Vi tog det selvfølgelig som et træningsløb, for at få følelsen af at køre løb tilbage igen, også selvom jeg endnu ikke har så mange timer i kroppen. I 1. heat kom jeg okay fra start, som en ca. 10. stykker, men jeg følte mig ikke 100 % tilpas på banen og døjede lidt med armpump. Jeg sluttede derfor som nr.13, som var et fornuftigt resultat. I superheatet kom jeg ikke så godt fra start, imellem de mange 450'ere. Men jeg fik kørt et godt og kontrolleret heat, hvor jeg havde en bedre følelse med motorcyklen. Banen var meget teknisk svær, så det var et rigtig godt træningsløb og jeg er tilfreds med hvordan tingene gik".

Foto: Davide Messora/OffRoad Pro Racing

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page