top of page

Hawkstone Park breakdown

VM-sæsonen er under en uge væk, og i MX2 er der ingen tvivl om, at der måske aldrig har været større favoritværdighed hos nogen, end der er hos Jeffrey Herlings. Det er ikke et spørgsmål om han vinder, men om han kan vinde alle afdelinger. I et felt der stort set er det samme som han kørte fra sidste år, er det svært at se hvem der skal gøre hollænderen - og ikke mindst hans selvtillid - noget. (Eneste ubekendte er Arnaud Tonus, men mere om det i SPOT senere). Men alt kan ske i motocross. Intet er sikkert før det ternede flag.

Men at #84 er i form, det kan der ikke herske nogen tvivl om. I weekendens internationale cross på Hawkstone Park satte han nemlig alt og alle til vægs - også 450'erne. Og det i en sådan grad, at det løftede lidt øjenbryn her omkring. Ganske vidst manglede feltet mange af de største udfordrere, men når man vinder superheatet (MX1+MX2) med et minut, og en hurtigste omgangstid der er 5 sekunder hurtigere end Shaun Simpson og 6 sekunder hurtigere end Matiss Karro, så er man ved at være VM-grydeklar.

Motocrossplanet var på pletten og filmede lidt af dagens begivenheder. Dem kan du se lige her:

MX1: http://youtu.be/ASzU9vkFALo

MX2: http://youtu.be/Aft7a1JMIU0

Superheat: http://youtu.be/MSKLx4WCF2M Resultater:

MX1:

1. Shaun Simpson

2. Matiss Karro

3. Jens Getteman

4. Gert Krestinov

5. Brad Anderson

6. Marc de Reuver

7. Tommy Searle

8. Nathan Parker

9. Yentel Martens

10. Todd Waters

MX2:

1. Jeffrey Herlings

2. Petar Petrov

3. Lars van Berkel

4. Martin Barr

5. Ben Watson

6. Neville Bradshaw

7. Steven Lenoir

8. James Dunn

9. Michael Eccles

10. Mel Pocock

Superheat:

1. Jeffrey Herlings

2. Matiss Karro

3. Lars van Berkel

4. Martin Barr

5. Jens Getteman

6. Todd Waters

7. Gert Krestinov

8. Brad Anderson

9. Brent van Doninck

10. Neville Bradshaw

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page