top of page

SPOT! - Titeludfordrerne

Præsenteret i samarbejde med VM Motocross på Eurosport 2

VM er kun et par dage væk, så det er med ophøjet spænding at vi hopper videre til næste interessante kort i ryttergården. For som vi ser det, så ligger meget af arbejdet med at skulle være første-udfordrer hos "den grønne bølge" i år. Vi har valgt at kigge på alle Kawasakis store teams samlet, da de har en mængde ting tilfælles. (Kan du sige franske teams med franske fristelser?) Under alle omstændigheder, så er det et potent line-up man kommer med, og vi forventer os meget af hele banden.

I MX1 fortsætter man med to mand (+ Tommy Searle for CLS), men man har dog valgt at skibe Jeremy van Horebeek af til Yamaha. I stedet har man fået fat i Steven Frossard. Samtidig er man fuldtallig i MX2 (hvor længe det så varer), og så er Bud Racing kommet lidt tættere på de øvrige teams med Monster Energy som ny sponsor. Det lader til at drengene hos Bud Racing er blevet Kawasakis foretrukne, når det kommer til talent-satsningen i EM-klasserne.

Gautier Paulin: I vores øjne største udfordrer til Antonio Cairoli om den samlede titel, (HVIS der bliver nogen kamp om den). Uden styrt og uheld er franskmanden hurtig, stabil og ikke mindst fuld af selvtillid og ydmyg tilgang til opgaven. Og så sluttede han foran Cairoli under den sidste test i Montevarchi. Den slags giver selvtillid.

Steven Frossard: Et spørgsmåltegn, men i vores øjne ligner det lidt af scoop. Hvis Frossard kan komme tilbage i samme gear som han var i, inden sin lange skade hos Yamaha, så har KRT pludselig to stærke kort at spille med i MX1. Et giftigt makkerpar.

Arnaud Tonus: Schweizeren var på vej imod noget stort, inden han måtte sidde ude hele sidste år med en skade. Men han er tilbage, og han har fart på. Knusende sikker kørsel i Italien i den sidste test, eliminerede al modstand, og han virker til at være tilbage i form. Om det er nok til at slå Herlings er mere tvivlsomt, men med hollænderens styrt-rate fra sidste år i mente, så er der altid chancer.

Alessandro Lupino: Italieneren er et mere usikkert kort. En rytter der kan køre op med de bedste, men som stort set altid starter sit heat udenfor top 15. Det giver problemer hvis man gerne vil kæmpe med om sejrene. Han mangler at bevise at han fortjener fabrikscyklen.

Tommy Searle: CLS har valgt at give Tommy Searle endnu en sæson i MX1, og den spår vi at han skal bruge fornuftigt. Har et par gange vist lidt af den fart han havde på 250'eren, men har ellers været meget tandløs. Skal grave dybt i posen og angribe fra start.

Dylan Ferrandis: Kawasakis guldæg - selvom skallen har haft nogle ridser. Ferrandis har været på podiet, og har i glimt lignet en fremtidig verdensmester. Men der har også været skår i glæden. 2013 blev dog et af de mest stabile for den unge franskmand, og vi gætter også på, at det er derfor han er blevet hevet fra Bud Racing til CLS. Kan godt overraske.

Valentin Teillet: Vi har også fundet plads til at kigge kort på Bud Racings spydspids. For det er igen ham der skal forsøge at gøre sig i tabellen, da resten af teamet består af yngre talenter. Kan køre i top 5... eller styrte voldsomt og være ude i to måneder. Man ved aldrig helt hvad man får af den tidligere Europamester.

Foto: Kawasaki

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page