top of page

Marcus P. arbejder hårdt

Marcus Petersen er en af dem der plejer at holde til i toppen af A85, og også en af dem der efterhånden har gode erfaringer med ADAC og andre internationale løb. I år lyder programmet igen på DM og ADAC, og så også udvalgte afdelinger af EM, samt nationale mesterskaber i udlandet når kalenderen tillader det. Men hvordan forsøger Marcus at blive klar til den nye sæson? Den unge mand har sendt os en update, og en video. Se begge dele her.

Marcus Petersen: "Jeg er igang med noget løbe/cykel-træning sammen med min fysiske træner Kenni. Det går rigtig godt. Jeg har smidt et par kilo og er ved at være klar til at vi starter op igen. Jeg har lige varmet op med 2 uger i Spanien og det gik rigtig fint. Jeg har også fået lavet en lille video fra min tur sydpå. Jeg har været igang med noget styrketræning, som er ved at give pote, og jeg er ved at føle mig rigtig godt tilpas på Suzukien! Jeg er ved at få et par sponsoraftaler i hus, og ellers kan jeg bare ikke vente med at komme igang med sæsonen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page