top of page

OBS! MX-IndeX søger kører-bloggere i DM

Som overskriften hentyder til, så søger vi en enkelt kører i hver klasse til DM, (AMX1, AMX2, A85, B125, BMX2, BMX1, Dame og Pige), der kunne have lyst til at sætte ekstra tanker på deres oplevelser. Opgaven består i at skrive en personlig blog efter hver afdeling af DM – og her er der intet filter. Man kan skrive om nøjagtig det man har lyst til. Fra den forfærdelige grillpølse man købte på vej ud til andet heat, til starterens umådeligt grimme hat, der ødelagde din koncentration. Kort sagt vi ønsker en blog og ikke en race report. Lad den så være sjov, skæv eller noget helt tredje. Du bestemmer.

Du skal selvfølgelig have lyst og mod på det, men dine skriveevner er ikke vigtige. Du skal bare have lyst til at dele din mening og samtidig have planlagt at deltage i alle DM-afdelinger i din klasse. Til gengæld får du muligheden for at blive hørt med dine holdninger, plus at du kan skabe lidt ekstra opmærksomhed omkring dig og dine sponsorer.

Har du lyst? (Eller kender du en du godt kunne tænke dig som blogger?) Så skriv til webmaster@mx-index.dk for at høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig! Vi pitcher ideen til at starte med, og så ser vi hvor meget opbakning der er.

(PS: Vi beklager på forhånd dem der kører en DM-klasse der ikke er nævnt. Men vi var nødt til at trække stregen et sted. Men hvis projektet bliver en succes, så kan vi eventuelt udvide det).

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page