top of page

Mesterskabserfaringer i sigte

Jonas Alex Olsen fik de sidste afdelinger af B-DM sidste år, og står overfor sin første hele sæson med et mesterskab på spil i B125. Jonas er søn af tidligere dansk mester, VM- og MXoN-deltager Kim Alex Olsen, men man skal jo starte et sted, og selvom de to ligner hinanden i stilart, så er han klar til at skrive sine egne erindringer. Vi har hørt Jonas om hvad han håber der kommer til at gå for sig i 2014, og hvad han har gjort for at blive klar til sæsonen der kun er dage væk.

Jonas Alex Olsen: "Jeg håber på at blive top 15 til DM'erne, og så måske lidt bedre på de hårde baner. Det er i hvert fald det jeg går efter. Og så håber jeg på en top 5-6 stykker til SJ cup og Regionsmesterskab Øst. I løbet af vinteren har jeg konditrænet meget, og jeg føler mig i god form. Her i løbet af foråret skal jeg træne så meget som muligt sand, så jeg er bedst mulig forberedt til de jyske afdelinger af DM"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page