top of page

Små lys i mørket - BKJ MX Schools

Første afdeling af 24MX DM-A serien blev kørt kun et stenkast fra Limfjorden – lidt øst for Holstebro på Troldkjærbanen. Et sted der klinger af en eneste ting for danske motocross-fans: Sand. Det havde dog ikke afskrækket folk og fæ fra at komme kørende fra nær og fjern, for at hjemtage årets første strå, og forhåbentligvis det længste og bedste af dem. Og det var selvfølgelig også tilfældet for drengene under Brian Jørgensen MX Schools. Brian var selv på pletten med junior ved sin side, for at se til sine kørere og se hvor niveauet var efter den lange vinter. Mads Meyer var på pletten for Team BKJ MX Schools, imens Felix Nilsson, Nichlas Bjerregaard og Nikolaj Skovgaard også var at finde på startlisterne. Desuden var Mathias Tang godt kørende til B-DM i Esbjerg i dagene efter.

Mads Meyer kørte en rigtig godt kval’ og fik sat en god tid. Desværre kneb det lidt mere med heldet i første heat. Mads fik sig en god snak med Brian i pausen, og var meget mere tændt til andet heat. Desværre blev det en kort fornøjelse for ham, da en anden kører kom i vejen og sendte den unge fynbo i jorden hårdt. Nu ser Mads bare fremad og forsøger at tage de positive ting med der var at finde i Holstebro.

Nichlas Bjerregaard fik kun en halv omgang af heatet i Holstebro, så satte et styrt en effektiv stopper for al videre fremfærd. En skam da Nichlas ellers havde kvalet’ helt i top. Felix Nilsson kørte et flot første heat og sluttede langt inde i top 10, men han blev fanget af et voldsomt startstyrt i andet heat, og kunne derfor ikke gøre sig gældende der. Nikolaj Skovgaard kæmpede med det sandede underlag, og selvom det hele ikke gik hans vej, så var der gode erfaringer at tage med sig videre.

Om søndagen efter DM, var der også budt op til dans i Esbjerg, hvor der skulle køres DM i B125. Mathias Tang var til start, og hans fremskridt på cyklen begyndte virkelig at kunne ses, da han satte sig på den samlede sjetteplads i kampen om DM.

Da sandet til sidst havde lagt sig, så var den positive mine svær at fastholde. Lykkens gudinde er lunefuld, og man må tage det sure med det søde. Der var mange positive ting at tage med fra sandkassen i nord. Næste DM-A afdeling er i Næstved d. 18/5.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page