top of page

Catja har fået styr på det

Det har bølget lidt frem og tilbage omkring den forsvarende mester i Dame-klassen, Catja Rasmussen, op til sæsonen 2014. Men nu skulle der gerne være styr på rammerne og omgivelserne omkring hende. Det beretter hun dog selv lidt mere om her, hvor hun også forklarer lidt om hvem der kommer til at bakke op om hende og hendes forsøg på at bibeholde tronen i år.

Catja Rasmussen: "Jeg vil lige fortælle lidt om hvad der skal ske for mig i år. Jeg fortsætter på Suzuki / C. Reinhardt de næste 2 år , da jeg føler mig rigtig godt tilpas på den. Valget var ikke svært, da jeg har vundet en masse på Suzukien. Bla. 6 DM'er, og blevet 2'er og 3'er i IMBA.

Jeg har valgt at køre for mig selv de næste 2 år. Jeg har fået nogle rigtig gode personer omkring mig, b.la mekanikere, træner osv. Som skal hjælpe mig de næste 2 år også.

Jeg skal køre med: Axo tøj og Öhlins dæmpere fra Peter Schmidt Bcc. Lazer hjelme fra KGI - KG import Aps. Ex-brand briller fra JRS MX. Prosignskilte står for alt mit klister og tryk.

Jeg har også nogle rigtige gode personlige sponsorere, som også hjælper mig, for at det kan lykkes. Kim Hedegaard. Tec-co vvs. S.N. Marine. EMJ Trading. Variant. THS. Auto. Werner Byg. Go form nu. Anonyme sponsorer. Motul. Metzsler dæk. Regina kæder. Alpinstars.

Jeg er med i Randers talent og elite, og skal i 2014 køre:

- Alle DM'erne for damer.

- Så mange drenge-løb som muligt her hjemme.

- Køre en afdeling af IMBA for damer

- Og så skal jeg køre i Frankrig for en sponsor"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page