top of page

En varm dag i Spanien - MXGP

Der var budt op til dans på Talavera de la Reina i Spanien, da syvende afdeling af VM i Motocross rullede over den hårde spanske jord. Temperaturer over 30 grader gjorde at sveden sprang frem på panden, og det krævede derfor al den fysik kørerne kunne mønstre. Thomas Kjer Olsen kæmpede godt i den stærke EM MX2 klasse, men et uheldigt andet heat satte en stopper for den unge danskers gode stime i EM.

MXGP

Antonio Cairoli var fyr og flamme i Valkenswaard for en uge siden, og det var spørgsmålet om der overhovedet var nogen der kunne svare igen i Spanien. Og det kunne Clement Desalle. Belgieren vandt begge heat, og da Jeremy van Horebeek og Kevin Strijbos sluttede podiet af, så var der dømt belgisk fest. Antonio Cairoli tog fjerdepladsen, efter et uheldigt første heat, imens Steven Frossard lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Spanien:

1. Clement Desalle - Suzuki

2. Jeremy van Horebeek - Yamaha

3. Kevin Strijbos - Suzuki

4. Antonio Cairoli - KTM

5. Steven Frossard - Kawasaki

6. Xavier Boog - Honda

7. David Philippaerts - Yamaha

8. Tyla Rattray - Husqvarna

9. Jake Nicholls - KTM

10. Joel Roelants - Honda

MX2

Jeffrey Herlings tordnede i spidsen af serien i Holland i sidste weekend, og i Spanien byggede han videre på sin form. To heatsejre fik hollænderen med sig fra Talavera de la Reina, og så kunne Dylan Ferrandis og Arnaud Tonus ellers slutte podiet af så meget de ville. Romain Febvre og Jordi Tixier tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Spanien:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Dylan Ferrandis - Kawasaki

3. Arnaud Tonus - Kawasaki

4. Romain Febvre - Husqvarna

5. Jordi Tixier - KTM

6. Jose Butron - KTM

7. Tim Gajser - Honda

8. Julien Lieber - Suzuki

9. Petar Petrov - Yamaha

10. Christophe Charlier - Yamaha

EM MX2

Thomas Kjer Olsen startede weekenden med en sjetteplads, men et styrt og en ødelagt forbremse kostede ham et godt resultat i andet heat. Det betyder dog at den danske ungersvend stadig indtager sjettepladsen i den samlede stilling, og der er ikke langt til toppen. Dagens sejr gik til franske Sullivan Jaulin.

Resultat, Spanien:

1. Sullivan Jaulin - Kawasaki

2.Steven Clarke - KTM

3. Adam Sterry - KTM

4. Brian Bogers - KTM

5. Michele Cervellin - Honda

13. Thomas Kjer Olsen - Honda

Næste afdeling er i England, og vi glæder os allerede.

Foto: Youthstream 2014 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page