top of page

EM race report fra TKO

Thomas Kjer Olsen var alene om at vise det danske flag til GP'et i Spanien i den forgangne weekend, og den unge dansker havde en noget blandet fornøjelse i det stærke EM MX2 felt. Heldigvis er han optimistisk og ser fremad, efter en afdeling på Talavera de la Reina, der bød på både held, point og uheld. Thomas bryder lige sin weekend ned i en race report, og den kan du finde lige her.

Thomas Kjer Olsen: "Jeg startede weekenden med at komme lidt skævt ind på banen i træning/kval. Vi havde nogle problemer med motorcyklen, og så var banen meget overvandet. Jeg endte derfor som nr. 17 i kvalen. Til 1. heat havde vi fundet fejlen og lavet nogle små ændringer her og der. Jeg fik dog en lidt dårlig start, men jeg fik kørt mig godt op som nr. 8 på første omgang. Jeg fandt stille og roligt flowet på banen og sluttede heatet som nr. 6, hvilket var meget godt. I 2. heat fik jeg en okay start som og var 9'er på første omgang. Men på ca. 2. omgang må jeg ned og ligge rundt i et sving, hvorefter jeg ryger ned som en 13 stykker. Efter at en lille opkørsel fejlbedømmer jeg et af hoppene og springer for langt, hvorefter jeg må endnu en tur i jorden. Og da jeg er på vej afsted igen, rammer en anden kører min forbremse og slår den i stykker, hvilket resulterer i en DNF. Ikke det 2. heat jeg havde håbet på, men jeg der er stadig 12 heat igen! Jeg ser frem til DM næste weekend og EM i England om 14 dage"

Foto: Team Jtech Racing

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page