top of page

Kval' og kvaler i Frankrig - MXGP

Så nåede VM-feltet til Saint Jean d'Angély, og lørdagens kvaler' blev overstået uden de store overraskelser på vejen. Samtidig var der også plads til det første pointgivende heat i EM125 (og det burde ikke være nødvendigt at sige at vores "gæt-Glen"-konkurrence ikke modtager flere bud), og der var point til Glen Meier. Og samtidig lidt kurrer på tråden for den unge dansker. I VM-klasserne var der igen orange fest.

MXGP

...I den store klasse var det nemlig Antonio Cairoli der i vanlig stil stak af med det hele, selv efter at have været langt efter i både træning og pre-kval'. Og lige så vanligt var det i øvrigt Clement Desalle og Jeremy van Horebeek der sluttede podiet af. Steven Frossard blev bedste hjemmebanemand, imens Shaun Simpson lukkede og slukkede i top 5.

Kval', Frankrig:

1. Antonio Cairoli - KTM

2. Clement Desalle - Suzuki

3. Jeremy van Horebeek - Yamaha

4. Steven Frossard - Kawasaki

5. Shaun Simpson - KTM

MX2

I den lille klasse var det også den forsvarende mester der tromlede modstanden ned. Jeffrey Herlings vandt sikkert og Arnaud Tonus havde intet modsvar på andenpladsen. Første franskmand blev Romain Febvre på tredjepladsen. De to sidste pladser i top 5 gik til Valentin Guillod og Jordi Tixier.

Kval', Frankrig:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Arnaud Tonus - Kawasaki

3. Romain Febvre - Husqvarna

4. Valentin Guillod - KTM

5. Jordi Tixier - KTM

EMX125

Glen Meier var med helt i toppen i kvalen' i EM125-klassen, men under lørdagens første heat kæmpede han med omkring top 20. Og en nittendeplads blev det derfor til. Heatet blev vundet af tyske Brian Hsu, foran den førende i serien Davy Pootjes.

Foto: Youthstream 2014 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page