top of page

Franske fornemmelser - MXGP

Søndag er som altid raceday i VM, og der var ingen undtagelse på St. Jean d'Angély i Frankrig. Efter lørdagens kvalifikation stod det hele i et skær af orange, men der var flere der havde i sinde at blande sig på dagen. Hvilket bød på god spænding til dem der kiggede på. Samtidig havde vi en ung dansker på en mission. Glen Meier kæmpede for revanche for sit uheldige første heat lørdag. Og han rejste sig med ære.

MXGP

Selvom kvalifikationen stod i Antonio Cairolis tegn, så var det Clement Desalle der kunne juble til slut. Belgieren vandt begge heat i Frankrig, og henviste Jeremy van Horebeek til andenpladsen. Cairoli kom ind som nr. 3. Steven Frossard og Evgeny Bobryshev tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Frankrig:

1. Clement Desalle - Suzuki

2. Jeremy van Horebeek - Yamaha

3. Antonio Cairoli - KTM

4. Steven Frossard - Kawasaki

5. Evgeny Bobryshev - Honda

6. Kevin Strijbos - Suzuki

7. Shaun Simpson - KTM

8. Rui Goncalves - Yamaha

9. Matiss Karro - KTM

10. Davide Guarneri - TM

MX2

I den lille klasse var der dog ingen slinger i valsen for Jeffrey Herlings. Hollænderen vandt begge heat og udbyggede sin samlede føring. Arnaud Tonus kom ind på andenpladsen, imens Jordi Tixier blev bedste franskmand. Romain Febvre og Valentin Guillod lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Frankrig:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Arnaud Tonus - Kawasaki

3. Jordi Tixier - KTM

4. Romain Febvre - Husqvarna

5. Valentin Guillod - KTM

6. Dylan Ferrandis - Kawasaki

7. Tim Gajser - Honda

8. Jeremy Seewer - Suzuki

9. Petar Petrov - Yamaha

10. Max Anstie - Yamaha

EM125

Glen Meier klemte sig lige ind i top 20 i går, og derfor var den talentfulde dansker på jagt efter et bedre resultat i dag. Og det lykkedes. Glen sluttede dagens heat som nr. 9, og kunne derfor tage hjem med en plads som nr. 13 over weekenden. Afdelingen blev vundet af Brian Hsu, foran Dan Houzet og Davy Pootjes.

Foto: Youthstream 2014 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page