top of page

Hangtown Motocross Classic indeed

Det er altid rart at være motocross-tosset, når der sker så meget spændende over hele kloden. I nat var alles øjne derfor rettet imod det nordlige Californien - og legendariske Hangtown - hvor den amerikanske serie skulle forsøge at fordele sæsonens anden omgang point. Og sikke en omgang. Der blev gået godt til stålet og der var god kamp over hele linjen. (Og med en svensker som nr. 12 i 450-klassen, så tænker vi: "Hvad venter I på danske gutter?")

450-klassen

Første afdeling i den store klasse udviklede sig til en duel imellem Ken Roczen og Ryan Dungey, hvor RD endte med at trække det længste strå. I går var rollerne byttet om. Ken Roczen vandt begge heat, og henviste derved Dungey til andenpladsen - både på dagen og i den samlede stilling. Trey Canard tog sidste plads på podiet, imens James Stewart nærmer sig toppen med en fjerdeplads. Justin Barcia tog sidste plads i top 5.

Resultat, Hangtown:

1. Ken Roczen - KTM

2. Ryan Dungey - KTM

3. Trey Canard - Honda

4. James Stewart - Suzuki

5. Justin Barcia - Honda

6. Weston Peick - Suzuki

7. Jake Weimer - Kawasaki

8. Brett Metcalfe - Kawasaki

9. Malcolm Stewart - Honda

10. Chad Reed - Kawasaki

Samlet: http://www.americanmotocrossresults.com/xml/MX/events/M1410/M1F2POINTS.pdf

250-klassen

Yamaha havde ikke en god sæson indendørs. Ingen af kørerne kunne få det til at glide, men de blå må have fodret deres drenge med jetfuel i mellemtiden, for de var igen hvor de skulle være på Hangtown. Jeremy Martin vandt for anden gang i træk foran Cooper Webb, og det med genopstandne Christophe Pourcel på tredjepladsen. Justin Hill og Jessy Nelson lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Hangtown:

1. Jeremy Martin - Yamaha

2. Cooper Webb - Yamaha

3. Christophe Pourcel - Yamaha

4. Justin Hill - Kawasaki

5. Jessy Nelson - Honda

6. Jason Anderson - KTM

7. Marvin Musquin - KTM

8. Zach Bell - Honda

9. Matt Bisceglia - Honda

10. Justin Bogle - Honda

Samlet: http://www.americanmotocrossresults.com/xml/MX/events/M1410/M2F2POINTS.pdf

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page