top of page

Joachim på vej til Loretta Lynn's

Loretta Lynn's er det største amerikanske amatør-mx'ere kan køre sig til deltagelse i, og det er her at de største talenter slår deres folder. Ikke så få af de amerikanske stjerner har været en tur forbi Loretta's på deres vej til toppen, og i weekenden sikrede Joachim Falden, at der også kommer en lille snært af Dannebrog til det traditionsrige løb.

Joachim var nemlig på Competitive Edge, hvor der skulle køres kvalløb til at være med til Loretta Lynn's, og her lykkedes det ham at komme afsted med en trejdeplads i 250B-klassen. Og det til trods for et styrt i andet heat.

Joachim Falden: "Ja, det lykkedes at kvale' til Loretta Lynn's, og samtidig også at vinde et heat! I andet heat lå jeg 4'er, og skulle til at passere nr. 3, men jeg væltede på sidste omgang og sluttede som 7'er. Men det var nok til tredjepladsen på dagen."

Den amerikanske drøm stopper dog ikke her for Joachim, der håber at kunne kvalificere sig til at deltage i 450-klassen også.

Joachim Falden: "Jeg kæmpede lidt med mine starter i 450B-stock, så jeg er i Hangtown i denne weekend for at kvale' til Loretta's i den klasse også. Så må vi se om jeg ikke kan komme afsted med to førstepladser!"

Joachim Falden har igennem en årrække søgt lykken i USA, og han er nu kommet et godt skridt tættere på sin drøm.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page