top of page

EM'er bliver VM'er - TKO

Thomas Kjer Olsen kørte klogt i Italien i går, og kunne fortjent lade sig hylde efter sin første EM250 sejr. Det betød samtidig at Thomas sejlede let fremad i tabellen, og er altså nu på fjerdepladsen - á point med tredjepladsen. To tredjepladser var nok på Maggiora, og Jtechs lange sønderjyde var dagens mand hos det italienske team. Men den unge mand har mod på mere. Og større...

Men først, så viste Maggiora sig at ligge godt til danskeren, der selv fortæller lidt mere om dagen her.

Thomas Kjer Olsen: "I 1. heat fik jeg en dårlig start, men jeg fik sneget mig med inden om i første sving og var omkring 6-7 stykker på første omgang. Jeg begyndte at køre mig stille og roligt op igennem feltet, og kunne slutte på en 3. plads, hvilket var helt vildt godt. I 2. heat fik jeg igen en skidt start, og jeg laver derfor lidt samme move som i første heat i første sving, og er igen 6-7 stykker. Jeg kommer hurtigt op som 3'er og blev presset meget de sidste par omgange. Men jeg fik kørt i mål som nr. 3 igen og nr. 1 på dagen. Det var 2 super gode heat og at vinde overall var hvirkelig fedt!"

Men der er mere i vente for Thomas, der i Danmark tørner ud for Kajs MC. For når VM i næste weekend kommer til Tyskland, så er Thomas på startlisten.

Thomas Kjer Olsen: "For at tage den fra start af, så var det meningen fra sæsonstart, at jeg skulle køre en VM-afdeling. Men vi skulle først finde det rigtige tidspunkt og sted. Mit team og jeg (familie) har derfor valgt at jeg skal køre i Tyskland. Jeg glæder mig super meget til at prøve det at se hvordan det går. Forventningerne er ikke så store, da vi er der for at lære og få lidt erfaring"

Foto: Youthstream 2014 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page