top of page

K-Roc'kin' on - AMA

Det buldrer imellem klipperne i Uddevalla, men selvom VM er kommet til Skandinavien, så fortsætter amerikanerne samtidig deres jagt på en mester. I aftes blev der nemlig kørt på Red Bud, og her var der igen kamp til stregen i begge klasser. Og det er jo altid værd at glæde sig over, at den bedste titelkandidat i den ene klasse, dufter kraftigt af VM og Europa. Vi har lige lidt resultater til dig, og et link så du kan se hvad der gik for sig.

Recaps af alle lørdagens heat bliver tilgængelig her i god kvalitet: http://www.promotocross.com/mx/archive-2014

450 Class

I den store klasse er Ken Roczen ustoppelig. Tyskeren har indtil videre været den helt store oplevelse i årets Pro Motocross, og det blev i går toppet med endnu en sejr. Begge heat stak K-Roc af med, og han henviste derved sin gamle rival, Eli Tomac, til andenpladsen. Ryan Dungey tog sig af sidste plads på podiet, imens Trey Canard og Andrew Short lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Red Bud:

1. Ken Roczen

2. Eli Tomac

3. Ryan Dungey

4. Trey Canard

5. Andrew Short

6. Josh Grant

7. Chad Reed

8. Brett Metcalfe

9. Justin Brayton

10. Kyle Chisholm

250 Class

I den lille klasse har der stået Jeremy Martin på det hele indtil videre, og den trend var ikke gået af mode på Red Bud. Martin endte med at tage den samlede sejr, og det gjorde han foran Marvin Musquin og Jason Anderson. Blake Baggett og Cooper Webb tog sig af de sidste pladser i top 5.

Resultat, Red Bud:

1. Jeremy Martin

2. Marvin Musquin

3. Jason Anderson

4. Blake Baggett

5. Cooper Webb

6. Dean Wilson

7. Cole Seely

8. Alex Martin

9. Justin Bogle

10. Justin Hill

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page