top of page

En lille, men irriterende skade - Mads Meyer

Mads Meyer har kørt sin første sæson som A-kører, og den er indtil videre forløbet nogenlunde ifølge ham selv. Især syd for grænsen i det tyske har han været fyr og flamme, men under den sidste afdeling af ADAC MX Masters i Aichwald gik det alligevel en smule galt for Mads. Vi har lige fået en update fra ham omkring hans sæson, og om hvor galt det er fat med hans skade.

Mads Meyer: "Sæsonen er gået lidt op og ned. Jeg startede ud i Holstebro med et dårligt første heat og en dnf i andet pga. startstyrt. Næstved var bedre, hvor jeg formåede, at køre en 4. plads hjem i andet heat. Det var jeg godt tilfreds med, bortset fra jeg at smed min 2. plads væk på anden sidste omgang, med et lille styrt.

Udover det har jeg kørt 3 afdelinger af ADAC, hvor jeg er kvalet' ind til alle 3 afdelinger - hvilket var mit mål - så det er positivt. Dog er det hele kommet på standby, i og med at jeg væltede i andet heat sidste weekend til ADAC i Aichwald. Jeg slog hånden, men jeg var egentlig ret sikker på det ikke var andet end en forstuvning/slaget. Jeg valgte dog alligevel at få hånden tjekket på Odense Sygehus da vi kom hjem om mandagen. Her var meldingen en brækket håndrodsknogle og 8 uger i gips.

Det er på søndag 14 dage siden, hvilket betyder at jeg stadig skal gå med gips i 6 en halv uge endnu. Det er selvfølgelig rigtig irriterende og ærgerligt, da jeg faktisk var begyndt og føle mig rigtig godt tilpas. Som det ser ud nu håber jeg på, at kunne køre den sidste afdeling af ADAC og DM. Men det afhænger af hvor tidligt jeg kommer ud at køre igen og om jeg føler mig klar til det.

Derfor er denne sæson ikke gået som jeg havde håbet på, men jeg synes selv jeg til tider har vist hvad jeg er i stand til, og det er dét jeg vil arbejde videre på!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page