top of page

Micki Dahl vil vise hvad han kan

Efter at have forberedt sig rigtig grundigt igennem vinteren, var Micki Dahl opsat på at 2014 skulle blive hans sæson, men uheld har indtil videre kostet lidt af momentum. #28 er dog ved at være oppe i gear igen, og han er fast besluttet på at vise hvad han kan i resten af sæsonen. En sæson som han selv lige løber igennem for os her, og giver os en status på hvor han befinder sig.

Micki Dahl: "Jeg har forberedt mig bedre end nogensinde før til denne sæson. En masse styrketræning og motion, samt en del timer på Hondaen i Italien, på vores træningsskole, gjorde at jeg startede min sæson ud, med at være i kanon form og have masser af fart i raceren.

Første A-DM i Holstebro: Jeg havde lidt svært ved at vænne mig til det sandede underlag efter de beton-hårde baner i Italien. Så træningen skulle bruges til at køre sandteknikken helt på plads igen. En rigtig dårlig start i første heat og et flow som aldrig blev fundet, gjorde dog at jeg endte et stykke nede. Andet heat gik meget bedre og jeg sluttede lige udenfor top 10, hvilket jeg var ok tilfreds med, med alle de internationale som var til start.

Efter første DM ramte uheldene mig. Jeg blev skadet til de svenske mesterskaber på Saxtorp. Da jeg var klar igen, røg jeg hårdt i jorden til Serien i Sverige på Tranen. Hvilket gjorde at jeg næsten ikke var på raceren i en måned, og den fysiske træning stod også stille. Så to skridt tilbage! Andet DM gik sådan set okay, hvis man tænker på den manglende tid på motorcyklen. Så tog det fart igen og formen kom tilbage og jeg fik nogle rigtige gode heats i Sverige til serien, og følte mig klar til Randers . Men resultaterne viser ikke hvor godt kørende jeg var, da jeg var indblandet i startstyrt i begge heat.

Så jeg har desværre ikke levet op til de forventninger jeg har haft til mig selv, men jeg ved hvad der skal gøres anderledes. Så resten af sæsonen regner jeg med at vise hvor jeg hører hjemme i det stærke felt!

Resten af sæsonen, bliver der trænet målrettet på at forbedre mig på raceren. Ved siden af, træner jeg nogle unge drenge igennem vores træningsskole Scandinavia MX School, hvilket også hjælper mig selv, da man skal tænke i andre baner for at forbedre dem.

Så jeg håber i ser mig til de næste par løb, hvor jeg vil vise hvad jeg kan.

Jeg vil gerne takke J.Ø Service og J.Ø Arts for den støtte de har givet mig indtil videre."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page