top of page

Nicklas Nielsen tilbage igen

Nicklas Nielsen er altid en af dem der har kæmpet, prøvet, justeret, trænet, ændret, håbet, vundet og så alligevel har der altid været lidt modvind og uheld på vejen. Således startede også 2014 lovende i B MX1, men en grim skade satte en brat stopper for opturen. Nu er sjællænderen på cyklen igen, og han har sat os lidt ind i hvad det var der skete, og hvad han har været igennem.

Nicklas Nielsen: "Skaden skete til regionsmesterskabet på Svebølle 12. april. Jeg kvalede' som nr. 2, men vandt første heat meget sikkert, og havde også lige kørt mig op på førstepladsen i heat to inden jeg styrter. Det sidste jeg husker, er at jeg hopper forbi en styrtet kører, og at jeg smager blod på munden efter en sten er gået ind under hjelmen.

Jeg har fået at vide, at jeg flyver alt for langt, og rammer et hul og ryger ud over styret. Jeg vågner op i en ambulance med fuld udrykning på vej mod Holbæk. Højre skulder er slået af led, jeg har slået den venstre kraftigt, jeg har fået et slag på nyren, punkteret en lunge, samt brækket fliger af, lillefingeren, skulderbladet, og håndleddet. En 25 dage efter med pleje, får jeg så oven i en infektion i højre arm, af et sår jeg fik ved styrtet, og må indlægges i en uge.

Efter en måned kan jeg dog begynde jeg at løbetræne igen og cykle lidt, samt gå til genoptræning. Jeg har hele tiden sat mig et mål, der hed at komme tilbage og køre weekendstævnet i Haderslev 5-6. Juli.

D. 8 Juni gør jeg så comeback på Ilstorp (Sverige). Det har været en lang og hård kamp for at komme tilbage. Jeg vil derfor gerne takke min kæreste Kristina, min familie og ikke mindst Morten Kampf/Kampf Motorsport, som har støttet mig meget i den kedelige tid.

Jeg ser meget frem imod 2015, hvor jeg håber på at kunne lave et eller andet godt resultat til B-DM, og håber på at vinde de cuppe som evt. kommer på sjælland. Jeg fik kørt mit løb i Haderslev og blev samlet nr. 5 ud af 20 kørere.

Resten af året skal gå med hyggetræning, og måske en tur til Belgien for at træne lidt i en uge, nu hvor jeg mistet min tur i påsken pga. skaden.

Tak til alle som hjalp mig ved styrtet, og alle som har skrevet og støttet mig"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page