top of page

2 sekunder med Anthon J

10506932_10152309695959580_6894290376161140467_o.jpg
Anthon Jørgensen kom lige netop ikke med op i A-klassen sidste år på grund af en skade, så hvordan er 2014 forløbet for ham? B-DM og A-DM har der stået på programmet, og så langt så godt. Eneste grus i maskineriet har været hans voldsomme styrt til A-DM i Randers, selvom de fleste husker de billeder, hvor han ledte efter nogen til at sætte hans skulder på plads nede i pitten i minutterne efter. Den sympatiske nordsjællænder er dog på vej tilbage, og ser alligevel - som altid - lyst på det hele.

Anthon Jørgensen: "Indtil videre er min sæson gået rigtig godt. Jeg har fået et rigtig fint samarbejde med NR-Service og min mekaniker Daniel Degn Andersen, som har hjulpet rigtig meget. Og så selvfølgelig den vigtigste, min far. Jeg har nået de resultater som jeg havde planlagt fra sæsonstart, og det er jeg selvfølgelig glad for. Det eneste modgang jeg har haft indtil videre, var da jeg slog min skulder af led til A-DM'et i Randers, da jeg ellers lå til mit bedste A-DM heat til dato. Jeg udgik fra en plads som nr. 22, men skulderen blev heldigvis klar igen i løbet af 3 uger. Nu regner jeg med at jeg skal køre resten af A-DM og B-DM, og så nogle afdelinger af serien i Sverige indtil videre."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page