top of page

Julie D. i fin stil - WMX

Danske Julie Dalgaard har været en af de helt store oplevelser i årets Dame-VM, og en plads som nr. 15 samlet må tale et tydeligt sprog over hele linjen. Og det endda, selvom Julie ikke har deltaget i alle afdelinger. Det er var derfor også en tilfreds Julie der kunne kigge tilbage på sin sæson, og især det sidste GP, hvor det blev til en plads som nr. 10 samlet i Tjekkiet. Næste år vil hun dog gerne være med til alle afdelingerne.

Julie Dalgaard: "Den sidste afdeling af VM blev kørt i Loket i Tjekkiet - en hårdbane - hvilket var til min fordel! Jeg kvalede' som 16'er, hvilket ikke var helt tilfredstillende, men idet at jeg fik gode starter i begge heat, havde det ikke den største betydning. Det er dog stadig noget der skal trænes og forbedres, så jeg kan lave nogle bedre kvaltider til næste års VM-sæson! I 1. heat fik jeg som sagt en god start og kørte her i mål med en stabil 9. plads. Ligesom i 1. heat fik jeg i 2. heat en god start, og jeg lå indtil 8. omgang på en stabil 8. plads, hvor jeg dog lavede en kæmpe kørefejl, hvilket resulterede i at hende der lå bag mig ikke kunne nå at undvige og vi måtte derfor begge ned. Heldigvis var jeg hurtigt oppe igen og fik hentet nogle mistede placeringer og kørte mig i mål som 9'er. Det vil sige at det blev til en 10. plads på dagen og en samlet 15. plads i VM, på trods af at jeg ikke har deltaget i 2 af afdelingerne. Jeg er selv super tilfreds med de afdelinger af VM jeg har deltaget i, men den sidste afdeling i Loket har helt klart været den bedste, da det er her jeg har hentet flest VM point. Til forskel fra i år, håber jeg dog på at kunne deltage i alle afdelinger af VM til næste år!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page