top of page

Snedker med fart på

Mikkel Snedker er en af dem der i år har taget skridtet fra den 2-taktede klasse, og så op i MX2. Det har kastet nogle flotte præstationer i BMX2 af sig, samt gjort ham til en fast bestanddel af AMX2, hvor han også har været godt kørende. Kog det op med et par kval-forsøg i ADAC, så har I en ung mand der ved hvordan man søger lykken. Her er hvad Mikkel selv har at sige om sin sæson indtil videre.

Mikkel Snedker: "Sæsonen? I Sønderborg til B-DM kørte det ikke helt som jeg havde regnet med, men så skiftede jeg over til Yamaha. Den føler jeg mig rigtig godt tilpas på, så til 2 afdeling i Hjørring begyndte tingene at fungere for mig. Det sendteså mig frem som nr. 6 i den samlede stilling. Til 3 afdeling I Hedeland rammer jeg dagen og laver to 3. pladser, bliver samlet 3'er på dagen, og rykker op på en 4. plads samlet i DM. Indtil nu er jeg tilfreds med sæsonen som den er gået, men jeg vil arbejde videre for at holde mit niveau. Inden sæson start håbede jeg på en top 5 og jeg er nu nr. 4, så det er jeg rigtig tilfreds med. I resten af sæsonen vil jeg prøve på at bevare roen, og slutte af i top 3. Det ville i hvert fald være super fedt. Programmet for efterårssæsonen er 2 B-DM'er og 2 A-DM'er og så hold DM. Også vil jeg se om jeg kan slutte sæsonen af med nogle gode resultater i de løb!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page